Astonic e-fatbikes

Astonic e-fatbikes zijn een relatief nieuw type fiets dat de afgelopen jaren snel aan populariteit heeft gewonnen. Deze fietsen hebben extra brede banden, meestal 4 inch of meer, die zorgen voor een betere grip en stabiliteit op moeilijk terrein zoals sneeuw, zand en modder. Natuurlijk kun je de Astonic e-fatbikes ook gewoon in de stad gebruiken.

Astonic e-fatbikes

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op de Astonic e-fatbike

Een van de belangrijkste voordelen van Astonic Fatbikes is dat ze geschikt zijn voor rijden op een breed scala aan terreinen. De extra brede banden zorgen voor een betere grip en tractie op zachte ondergronden zoals sneeuw en zand, terwijl de grote luchtbanden voor meer comfort zorgen tijdens het rijden. Dit maakt ze perfect voor off-road fietsen, mountainbiken en zelfs fietsen op het strand. Ook op normaal terrein zorgen de brede banden voor uitstekende grip en enorm veel comfort.

Astonic fatbikes

Robuust en duurzaam

Astonic Fatbikes zijn ook bekend om hun duurzaamheid en robuustheid. De fietsen zijn gebouwd met stevige frames en sterke componenten, waardoor ze bestand zijn tegen de zware omstandigheden waarin ze worden gebruikt. Dit maakt ze ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een fiets die lang meegaat en bestand is tegen slijtage.

e-fatbikes Astonic

Voor iedereen bereikbaar

Een ander voordeel van Astonic Fatbikes is dat ze een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben in vergelijking met andere soorten fietsen, vooral gezien de duurzaamheid en prestaties die ze bieden. Het merk biedt fatbikes aan in verschillende prijsklassen, zodat rijders een fiets kunnen kiezen die past bij hun budget.

De Astonic e-fatbike modellen

Image
Astonic Earth e-fatbike

Astonic Earth Fatbike

Rijklaar vanaf
€2.840
Image
Astonic Breeze e-fatbike

Astonic Breeze Fatbike

Rijklaar vanaf
€2.740

Heb je vragen of speciale wensen?

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.