Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

 

Auto onderdelen

Onderhoud aan uw auto

Auto's hebben periodiek onderhoud nodig om de bruikbaarheid van uw auto te kunnen vergroten. Een auto heeft 5000 onderdelen die hun aandacht en onderhoud vragen. Als die aandacht niet word gegeven kunnen er ernstige gevolgen ontstaan. Wij bij Dave Kuys hebben ervaren monteurs met een focus op veiligheid en consistentie. Maak eenvoudig een afspraak voor auto-onderhoud en wij helpen u verder!

contact nico

Aircoservice

Een airco biedt u veel comfort, in zomer en winter. Als de zon hoog aan de hemel staat, biedt ze verkoeling en in de koude, vochtige periode van het jaar zorgt het systeem ervoor dat de ruiten snel condensvrij zijn. Om een goede werking te garanderen, heeft een aircosysteem periodiek onderhoud nodig. Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om dit volgens de geldende technische en milieueisen uit te voeren.

achmed banden

Fabrieksgarantie

Omdat wij een Bosch Car Service zijn en aangesloten zijn bij de BOVAG, monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden .U hoeft dus niet verplicht naar de dealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud. De fabrieksgarantie blijft geldig bij onderhoud door een universeel, ofwel onafhankelijk autobedrijf, mits het autobedrijf volgens fabrieksvoorschriften werkt.

Onze diensten

contact annemieke

Annemieke Houtkooper

Receptioniste
Front Desk

Neem contact met ons op

Onze medewerkers staan u graag te hulp. Neem contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk helpen!