Auto Onderhoud Plan

Wij adviseren Auto Onderhoud Plan, omdat u zo financieel overzichtelijk en gemakkelijk uw auto kunt onderhouden. 

Mercedes

Waarom Auto Onderhoud Plan?

Hoe prachtig sommige auto’s ook zijn, uw auto is vooral een vervoermiddel waarmee u veilig van A naar B rijdt. Als dat niet kan, omdat uw auto bijvoorbeeld voor reparatie bij de garage staat, is dat vervelend. Vaak kost dat u veel geld. En daar zit u niet op te wachten.

Vaste en variabele lasten

In Nederland mag u met uw auto de weg op als u een geldig rijbewijs heeft, uw motorrijtuigenbelasting heeft afgedragen, uw auto is verzekerd én van een apk-keuring is voorzien. Hieraan hangt een prijskaartje. De uitgaven voor uw auto zijn voor u jaarlijks terugkerende vaste kosten.

Voor uw auto heeft de fabrikant een onderhoudsschema opgesteld. In dat schema staan kilometerstanden vermeld. Indien u de vermelde kilometers heeft gereden, dienen specifieke onderdelen te worden vervangen en op slijtage te worden gecontroleerd.

Regelmatig onderhoud en controle van de slijtagedelen minimaliseert de kans op calamiteiten en de daaruit voortvloeiende financiële tegenslagen. Daarnaast blijft uw auto in optimale conditie.

De lasten voor uw auto zijn onder te verdelen in vaste en variabele lasten. Het onderhoud aan uw auto, zoals in het schema van de fabrikant staat vermeld, behoort tot een vaste last. De variabele lasten vloeien voort uit defecten, die te maken hebben met de gebruiksintensiteit en de leeftijd van uw auto. In de meeste gevallen ontstaan deze defecten door de slijtagedelen niet op tijd te vervangen. De variabele lasten zijn van tevoren niet in te schatten omdat onbekend is wanneer deze plaatsvinden.

Mercedes

Auto Onderhoud Plan: een zeer aantrekkelijke oplossing!

Met het Auto Onderhoud Plan bent u voor een vast bedrag per maand van regelmatig onderhoud verzekerd én wordt uw auto tijdig van een apk-keuring voorzien. In dit maandelijkse bedrag zit tevens inbegrepen:

  • zomer- en wintercheck;
  • defecte exterieurverlichting kosteloos vervangen;
  • vloeistoffen kosteloos bijvullen (indien nodig);
  • Europese pechhulppas (inclusief pechhulp aan huis);
  • haal- en brengservice;
  • vervangend vervoer.

Auto Onderhoud Plan biedt u nog een voordeel! Indien u het onderhoudsplan afsluit, profiteert u van een flinke besparing op uw onderhoudskosten en pechhulppas. In tegenstelling tot de tarieven die merkdealers en diverse aanbieders van mobiliteitsservice hanteren, bent u bij Auto Onderhoud Plan tot 300 euro goedkoper uit. En dat elk jaar opnieuw!

Wij hanteren heldere onderhoudstarieven, overeenkomstig met de voorwaarden van Auto Onderhoud Plan. Of u nu in een klassieke auto of in het nieuwste model rijdt, uw auto wordt perfect en voor een vast laag bedrag per maand onderhouden. Bij Auto Onderhoud Plan bieden wij u te allen tijde advies voor het opnemen van een stelpost voor uw variabele lasten. Zo voorkomt u dat u bij het vervangen van slijtageonderdelen en / of reparaties voor financiële verrassingen komt te staan.